London Top 3

Botaniserat bland böcker i London i helgen.

Här är min topp-tre-lista:

3) Jane Eyre av Charlotte Brontë
En av Pocketpinglornas absoluta favoriter. Nu har en massa klassiker givits ut med vansinnigt vackra pärmar. Om jag inte hade varit så förbaskat snål och flugit Ryan Air hade jag köpt med mig allihopa! 

2) Social Success författare okänd
Hahahahah! Kanske något för Pocketpinglornas nästa läsomgång. 

1) The Music Industry: Music in the Cloud av Patrik Wikström
På anrika Blackwell’s fann jag slutligen den finaste boken av dem alla, dessutom dedikerad till mig…  Makens bok var den enda i sin genre som fått – inte bara ett utan – två face i hyllan. En poppis bok!

Pia W

Kommentarer: 4

 1. avatar
  Mia 2010-10-18 at 08:02

  Vilka vackra omslag på Jane Eyre! Dessutom när man vet att innehållet lever upp till det tjusiga omslaget så är det i ett sådant läge helt försvarbart att överge pocketkonceptet Pia! Men du syndar en hel del nu för tiden tycker jag…. (med tanke på ett tidigare inlägg du har haft) 🙂

 2. avatar
  Pia 2010-10-18 at 10:34

  Hihihi ja för att inte tala om Atwoods tegelsten som jag släpat runt på hela helgen. Men jag måste medge att jag tycker att den är bra. Faktiskt riktigt bra.

 3. avatar
  Anna 2010-10-19 at 06:14

  Underbara omslag, jag håller med!
  o vilken globertrotter du är Pia!!

 4. avatar
  Hedvig 2010-11-03 at 12:58

  Att inte fler satsar på så vackra omslag! Jane Eyre läses f.ö. i en bokcirkel på P1 just nu, med bla Alexandra Ahndoril och Björn Ranelid. Måndagar kan man höra vad de tycker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *