Vi är Beautiful Bloggers!

Jag kan stolt meddela att vi förärats med ännu en Award.  Tack Anna, med bloggen Med näsan i en bok! Det roliga med Awards är att man får syn på en massa bra bloggar. Uj, vad många det finns där ute! Men det medföljer lite pyssel. Här är instruktionen:

Stefan Holm, höjdhoppare/författare, aktuell i TV:s På Spåret och med boksläppet Tvetydigheter.

Kopiera in awarden, länka till den du fått den av och ge den sen vidare till 7 andra bloggare och länka till dem + berätta 7 saker om dig själv – sprid lite glädje!

Eftersom vi är åtta pinglor börjar jag med att berätta en sak om mig själv, och ge awarden till en bloggare så får ni andra bidra i kommentarsfältet!

Jag, Hedvig N, var med i japansk TV som barn. Jag tycker Snowflakes in rain är en Beautiful Blogger. Inte minst eftersom hon försvarade vår Karlstadpôjk  f.d höjdhopparen Stefan Holms rätt att sitta i Augustjuryn! Stefan Holm som nu för övrigt försöker konkurrera ut sin egen fru i Dassboks-branschen… Se mer om det på Radio Värmlands hemsida.

Hedvig N

Kommentarer: 9

 1. avatar
  Mia 2010-11-25 at 10:10

  Tackar också för ytterligare en award. Om jag ska följa Hedvigs tema på kluriga fakta så kan jag ju berätta att jag, Mia D, har tävlat i EM i voltige :-).

  Det finns ju oändligt många bokbloggar, men en som jag tycker ser trevlig ut är Bokbabbel (http://bokbabbel.blogspot.com/2010/11/den-boken-finns-nog-i-min-hemliga-gang.html)

 2. avatar
  Kia 2010-11-25 at 11:02

  Vad kul, mer ”awards”…. Värsta Oscarsgalan! 😉 Tack!!! TV och EM, nej inget sånt har jag varit med om…. Hm, jag har suttit i Stefan Mählqvists regnbågsfärgade soffa från programmet ”Boktipset”…vet inte om det sprider någon glädje direkt..men det får duga som klurighet. 😉
  En bokblogg som jag fastnade för nu när jag skulle hitta någon var ”Klok som en bok”, tack vare namnet och en cool layout på sidan! Ska nog gå in och läsa lite vad den innehåller också! 😉 (http://mestbaradeckare.blogspot.com/)

 3. avatar
  klok som en bok:-) 2010-11-26 at 11:20

  Tack, hoppas du gillar innehållet också då:-) Skriver ett inlägg med svar i min blogg, måste försöka komma på sju intressanta saker om mig själv:-)

 4. avatar
  snowflake 2010-11-26 at 11:26

  Haha, vad roligt! Hälsa Stefan Holm. 🙂

 5. avatar
  Pia W 2010-11-26 at 08:29

  Tack tack tack! 🙂
  OK – mat gör mig glad så avslöjandet är givetvis matrelaterat.
  Jag är med största sannolikhet Sveriges första mobiltelefonkock. När operatören TRE lanserade sig i Sverige jobbade jag på Arla och vi samarbetade med TRE för att skapa filminnehåll. Kocklandslaget var för dyrt så det blev jag som stod framför kameran och rörde i grytorna i tre dygn. Massor av korta receptfilmer blev resultatet.
  Min rekommendation går till: http://itsaliterarything.blogspot.com/

 6. avatar

  […] har fått tre awarder, från Pocketpinglorna och Den besatta och Fru E. Tack så jättemycket! Men jag har ju nyss delat ut awarder så jag vet […]

 7. avatar
  Bokbabbel 2010-11-28 at 06:42

  Tackar både för awarden och för att ni tycker att min blogg ser trevlig ut, det gör mig glad 🙂

 8. avatar
  Jeanette 2010-11-28 at 10:34

  Tack så mycket, jag blir så glad! =D

 9. avatar
  Anna 2010-11-29 at 09:08

  Själv har jag bara fått sitta i publiken på Kvällsöppet med Sivert Öholm…..
  Bloggen som min award går till är Paperback Lover för den imponerande läsutmaningen hon har!! (http://paperbacklover.blogspot.com/p/lasutmaningar-2010.html)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *